015656c43b5308a38f9c8c4bd86f161cc161c16515

Startpaket

BoatSecures startpaket
kostar endast 198 kronor!

Du kan även beställa ett extra paket för tex din båtmotor till samma kostnad. För det extra abonnemanget betalar du endast 50 %.


Startpaketet

RFID tagg

- En RFID-tagg (finns i vit eller svart)
- En varningsdekal
- Registrering i BoatSecures databas
- 6 mån abonnemang (ordinarie pris 49 kr)

Abonnemang

Abonnemangskostnaden för de första 6 månaderna ingår i startpaketet. Vill du sedan fortsätta vara registrerad i BoatSecures databas kan du välja att betala på två olika sätt:

Faktura

Faktura

Väljer du att betala ditt abonnemang via faktura är den årliga kostnaden  98 kronor per år. Betalningen sker i förskott.

Autogiro

Vi erbjuder våra autogirokunder 10% rabatt på abonnemangs-kostnaden. Kostnaden dras från ditt konto 2 gånger per år i förskott. Kostnaden blir med detta alternativ endast 88 kronor per år.

Köpvillkor

Priser och betalning
Varje tjänst och vara anges med pris inklusive moms.

Öppet Köp för BoatSecure´s ID-märkning
Du har Öppet Köp i en hel månad. Om du inte är nöjd behöver du bara inom en månad skicka tillbaks ID-taggen tillsammans med en kommentar om varför du inte är nöjd, så får du tillbaks hela beloppet du betalat (utom fraktkostnaden).

Ångerrätt för övriga varor i vår web-shop
Din ångerrätt (ångerfristen) gäller under 14 dagar, med undantag för BoatSecure´s ID-märkning där du har Öppet Köp i en hel månad (se ovan).
I ditt meddelande till oss måste det klart framgå att du ångrar dig. Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot varan eller en väsentlig del av den eller fick tillgång till tjänsten.
När du utnyttjar din ångerrätt får du inte använda varan, men naturligtvis försiktigt undersöka den. Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten.

BoatSecures abonnemang
BoatSecures abonnemangstjänst är helt kostnadsfritt under första 6 månaderna.
Efter 6 månader beslutar du själv om du vill fortsätta att ha din båt BoatSecure märkt och registrerad i vår databas. Abonnemangsavgiften är då endast 98 kr per år, dvs bara ca 8 kr i månaden. En månad innan ditt abonnemang går ut får du ett brev i posten med erbjudande om att förlänga ditt abonnemang.

Du kan spara 10% på abonnemangspriset genom att ansluta dig till autogiro.

Privat Policy
När du lägger din beställning hos oss uppger du dina personuppgifter. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt Personuppgiftslagen rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post.

Returer
Returer sker på din egen bekostnad utom om varan är defekt eller om vi har packat fel. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott. Vid byten betalar vi den nya frakten från oss till dig.
När du utnyttjat din ångerrätt ska du sända eller lämna tillbaka varan till oss.
Vi ska, om du utnyttjat din ångerrätt, betala tillbaka vad du har betalat för varan senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot varan eller, om det är en tjänst, meddelat att du ångrat dig. Du får själv betala returkostnaderna när du sänder tillbaka varan.
Se även Konsumentverket distansavtalslagen & E-handel.