Snap Off Rattkoppling

Pris:
1 579 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
C1010
Snap Off är ett svenskt patenterat stöldskydd som bygger på att man tar ratten med sig när man lämnar båten. Rattkopplingen är effektiv och passar de flesta typer av styrningar.

Snap Off placeras mellan ratt och rattaxel. Monteringen klarar du enskelt att genomföra själv. Förborrat för 6 bultsrattar med två olika hålbilder (Luisi har en, Raid en annan).

Ratten kan med ett enkelt handgrepp tas bort vilket gör båten stöldsäker. Passar till de flesta rattar i sortimentet med löstagbart nav. Vissa rattar kräver adapter.

Att ta bort ratten går fort, ca 1-2 sekunder. När ratten är avlägsnad låses rattnavet med en roterande, härdad kåpa som gör att det inte går att styra med en polygrip / rörtång etc.

Varje rattkoppling har sin egen, UNIKA "nyckelkod" totalt 9764 olika kombinationer på de tre inpassningsstiften gör att varje ratt är unikt "kodad". Din ratt passar INTE i grannens båt.Låset är självjusterande och 100% glappfritt. 

Stöldförsöken på rattlösa båtar är avsevärt lägre då tjuven redan innan stöldförsöket inser att det blir ettt större ingrepp som inte är värt mödan.

Det finns två varianter av produkten, ett med medföljande hänglås och ett med integrerad låscylinder.