015656c43b5308a38f9c8c4bd86f161cc161c16515

Båt tillbehör


MARKNADENS MEST PRISVÄRDA
        STÖLDSKYDD
SOM MOTVERKAR BÅTSTÖLDER
 

Många fördelar med
BoatSecures stöldskydd

Gör det själv

BoatSecures stöldmärkning utför du  några minuter

Samarbete

Godkänd av sjöpolis,
tull och gränspolis

Låg kostnad

Prisvärt stöldskydd för
din båt eller båtmotor

Minskad stöldrisk

Minskad stöldrisk för
din båt eller båtmotor

Rekommenderas

Rekommenderas av
ledande försäkringsbolag

Modern teknik

Speciellt utvecklad
för en marin miljö

---
ENKELT
SÄKERT
PRISVÄRT

---

Unikt stöldskydd mot båtstölder

Ökad trygghet för ditt båtägande

Du har nu tagit första steget till ett tryggare stöldskydd. Att skydda båt har visat sig hålla tjuvarna borta och är ett effektivt skydd båt och båtmotorer.
Har du någon gång varit orolig för att din båt ska bli stulen och därmed riskera värdefull tid på sjön, ekonomiskt bortfall och massa krångel för att återställa stölden? BoatSecure har produkterna och tjänsterna som minskar risken att just din båt tillbehör drabbas. Stölder i Sverige ökar för varje år. Bli en av 1000-tals båtägare som har valt BoatSecures prisvärda stöldskydd. Startpaketet kostar endast 198 kr. Vilket är en väldigt låg kostnad jämfört med våra konkurrenter på båtmarknaden. Alternativen är DNA-märkning, DNA märkning, micropunkt märkning, mikropunkt märkning. De är väsentligt mycket dyrare.  

Håll tjuven borta. BoatSecure är godkänd av svensk polis, tull och rekommenderas av ledande försäkringsbolag, allt för att göra ditt båtägande tryggare. Vi har utrustat svensk polis och tull med läsare så att de kan identifiera ett stöldmärkt objekt. Flertalet av de stora försäkringsbolagen erbjuder rabatt på premier eller självrisker, läs mer på ditt försäkringsbolags hemsida. En väl synlig varningsdekal håller många tjuvar borta. Ett effektivt sätt att skydda båt / båtmotor.
-
En unik teknisk lösning. Vi har tillsammans med våra leverantörer tagit fram en specialanpassad och unik lösning baserad på modern och beprövad teknik. BoatSecures stöldmärkning applicerar du själv på några minuter och gör att risken för att tjuven tar just din båt minskar. Stöldmärkning är ett enkelt men effektivt sätt att motverka brott skydda båt och övrig egendom. Ett skydd båt som är mycket billigare än DNA-märkning, DNA märkning, micropunkt märkning, mikropunkt märkning.

Minskad risk för båtstölder. Förutom den ekonomiska aspekten riskerar svenska båtägare framför allt att gå miste om värdefull tid på sjön. Oavsett vad man använder sin båt till så är tiden på våra sjöar och hav den största anledningen till att vi skaffar båt.
-
Ett självklart båt tillbehör. Stöldskyddsmärkning är ett båttillbehör du inte vill vara utan. Att ansluta din båt och /eller båtmotor till vårt stöldskyddsregister minskar risken för stöld väsentligt. Skulle din båt trots allt bli stulen ökar chansen att den återfinns radikalt.

Länkar:

Faktura
loading...

Betalningsalternativ

Säker kortbetalning

Partners:

Säker betalning via din bank
Ranking Website Directory